1DayFly Dagaanbieding

 

1DayFly

Welkom op het gedeelte van onze website over onedayfly belgië op dit gedeelte van de website bespreken kun je verschillende dagaanbiedingen vinden van de populaire website one day fly.

Wat is Onedayfly?

Elke dag komen er op deze website de aanbiedingen van onedayfly. Deze hebben maar 2 regels volgens hun website:

  •         Op is OP
  •         12 uur = 12 uur

Deze 2 regels wil zeggen dat je niet zoveel tijd hebt om te beslissen als je iets wilt kopen.  De producten die komen op hun website zijn maar 12 uur / 24 uur beschikbaar en daar houden ze zich aan. Als je 1 dag langer erover doet om je te bedenken dan ben je te laat want dan zal het product verdwenen zijn van hun website en kan je het ook niet meer kopen. Het is ook een website voor de snelle beslissers want op is op. Als het een super aanlokkelijk voorstel is moet je er snel bij zijn want veel mensen zullen het dan kopen en als je te laat bent en het product is uit voorraad dan ben je simpelweg te laat.

Maar deze bovenstaande regels maken dat ze super promo’s kunnen uitvoeren en bespreken met de fabrikanten. Ze geven elke dag ongeveer 8 super aanbiedingen.  En hebben hun producten uitgesplitst in verschillende categorieën.

Welke aanbiedingen heb je zoal in onedayfly belgië?

Eerst is er de hoofdcategorie daarmee zijn ze begonnen namelijk de 1DayFly. Daarna hebben ze een categorie toegevoegd speciaal voor de dames. Deze noemt de 1DayFly Lady deze gaat vooral over fashion en leuke accessoires.

Daarnaast heb je nog de belachelijke kortingen met hun Extreme versie. Je hebt ook de iDayFly en dit maakt je dure apple producten wat voordeliger! Want dit zijn allemaal accessoires voor Apple!

1DayFly Outdoor is de volgende categorie die meer gericht is op mensen die graag dingen buiten doen zoals kamperen maar ook voor de doe-het-zelvers.

De 1DayFly VIP categorie is een speciale behandeling voor speciale mensen, zelf geven ze niet meer informatie op hun website.

De laatste 2 categorieën zijn de onedayfly sale en de Waat home & living.

In de home & living kortingen zijn het aanbiedingen die zijn toegespitst op interieur en design. Hier bieden ze hele collecties en series van merken aan. Echt een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar mooi interieur of die aan het verbouwen zijn! Zelfs voor studenten is dit een aanrader want als je genoeg plaats hebt bij je ouders om deze te plaatsen kan je nu al beginnen sparen voor je toekomstig meubilair en ze gewoon thuis stockeren. Dus je kan het zien als een soort van investering!

Hoe zit het met de service?

Op hun website staat er dat ze goede klantrelaties als een van hun prioriteiten is! Ze willen het liefst hun klanten tevreden houden zodat ze veel blijven bestellen bij de website. Dus als de schoenen niet passen kun je heel makkelijk het product terugsturen zonder dat ze erover klagen! Wat super is.

Deze manier van shoppen is super leuk en iedereen zou alles moeten kopen bij 1dayfly met kortingen!